vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof blå

4.643 kr.

Få den bedste søvn i vores stilfulde vidaXL kontinentalseng med en komfortabel madras i blød blå stoffinish. Drøm stort og vågn frisk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911597 Kategori:

Forbered dig på at opleve ultimativ komfort og luksus hver nat med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm i en smuk blå farve. Denne seng er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse, samtidig med at den tilføjer elegance til dit soveværelse.

Lad os starte med at tale om selve sengen. Den er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine behov og tilbyder en behagelig rygstøtte, når du sidder op i sengen. Tilføjelsen af en praktisk bænk giver dig ekstra siddepladser eller kan endda bruges som en elegant sengebænk i slutningen af sengen.

Når det kommer til madrassen, vil du nyde gavn af de indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og evne til at absorbere støj og stød. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den tilbyder stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof, der er blødt og behageligt at ligge på. Den tilføjer en ekstra lag komfort og beskyttelse til din madras, så du kan nyde en forfriskende søvn hver nat.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras kommer i en smuk blå farve, og du vil modtage alt hvad du skal bruge for at samle den let derhjemme. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis forseglingen er brudt.

Med denne kontinentalseng kan du skabe din egen lille oase af ro og komfort i dit soveværelse. Tag springet til en bedre søvnoplevelse og investér i kvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras.

Scroll to Top