vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

5.221 kr.

Drømmer du om en god nattesøvn? Opgradér til vores luksuriøse kontinentalseng med madras i elegant sort stof. Et unikt tilbud.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911632 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm er en drøm, der går i opfyldelse for enhver, der længes efter en dyb og forfriskende søvnoplevelse. Denne seng er ikke bare en seng – den er et symbol på komfort, kvalitet og stilfuldt design.

Med sit elegante sorte stof og enkelte, rene udseende tilføjer kontinentalsengen et strejf af luksus til ethvert soveværelse. Selve sengen er konstrueret med slidstærkt stof, der ikke kun er åndbart, men også garanterer langvarig holdbarhed.

Sengegavlen er en praktisk tilføjelse til sengen, da den kan justeres i højden for at tilbyde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie.

Det, der virkelig skiller denne kontinentalseng ud fra mængden, er den luksuriøse madras med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre tilpasser sig kroppens konturer og sikrer en behagelig støtte hele natten igennem. Madrassen er designet til at absorbere støj og bevægelse, hvilket betyder, at din partner ikke vil blive forstyrret af dine bevægelser i løbet af natten.

Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Og lad os ikke glemme den hudvenlige topmadras, der er beklædt med et blødt og slidstærkt betræk, som garanterer en ekstra lag komfort og beskyttelse.

For at fuldende oplevelsen inkluderer pakken en multifunktionel bænk, der ikke kun kan bruges til ekstra siddepladser, men også som en stilfuld sengebænk ved fodenden.

Alt i alt er vidaXL kontinentalsengen med madras en investering i din søvn og dit velvære. Med dens stilfulde design, enestående komfort og praktiske funktioner vil denne seng blive et centralt element i dit hjem og sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver eneste morgen. Giv dig selv den gave, du fortjener, og oplev drømmesøvnen med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top