vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof blå

6.271 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i blød, blå stof til en pris, der vil gøre dine drømme sødere. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913744 Kategori:

Den blå vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er din nøgle til en uforlignelig søvnoplevelse hver eneste nat. Lad dig fordybe i ren komfort og luksus med denne eksklusive seng, der kombinerer stil, holdbarhed og funktionalitet på bedste vis.

Det slidstærke stof i en smuk blå farve giver sengen et elegant og tidløst udtryk, der vil pryde ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og robust, hvilket sikrer langvarig glæde af sengen.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er både praktisk og komfortabel. Du kan justere dens højde for at opnå den optimale støtte, når du vil slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie i sengen. Aldrig har det været så behageligt at tilbringe tid i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en behagelig og ergonomisk korrekt søvnoplevelse. Pocketfjedrene tilpasser sig din krops form og bevægelser, hvilket giver enestående komfort og støtte hele natten lang.

Madrasens mellemhårde fasthed er ideel til dem, der foretrækker en stabil og støttende liggeposition, f.eks. personer, der sover på maven. Med denne madras kan du nyde en sund og afslappende søvn uden at gå på kompromis med din komfort.

Topmadrassen, der følger med sengen, er både hudvenlig og blød, hvilket øger følelsen af ren forkælelse. Topmadrassen beskytter madrassen mod slid og forlænger dens levetid, samtidig med at den tilføjer ekstra komfortlag til din soveoplevelse.

Sengens multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en praktisk sengebænk ved fodenden. Det er en elegant og praktisk tilføjelse til din soveværelsesindretning.

Med denne komplette pakke får du alt, du behøver for at skabe dit eget lille soveoase. Indholdet omfatter sengeramme, sengegærde, to madrasser, topmadras og en alsidig bænk.

Invester i din søvnkvalitet og velvære med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i 200×200 cm. Lad din søvnoplevelse blive forvandlet til ren lykke og velvære hver nat med denne eksklusive seng, der er skabt til at give dig den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top