vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet

3.084 kr.

Forkæl dig selv med vores lækre vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof, perfekt til en god nats søvn. Bestil nu og få den leveret til døren.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913774 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg, når det kommer til at skabe en atmosfære af luksus og komfort i dit soveværelse. Med en størrelse på 80×200 cm er denne seng perfekt til en enkelt person, der ønsker at forkæle sig selv med en god nats søvn.

Det, der virkelig skiller denne kontinentalseng ud, er det slidstærke cremefarvede stof, der er både smukt og praktisk. Stoffet er åndbart, hvilket hjælper med at regulere temperaturen og sikre, at du sover behageligt hele natten. Den justerbare sengegavl giver ikke kun et stilfuldt udseende, men giver også den nødvendige støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre tilbyder denne seng ikke kun en behagelig liggeoplevelse, men også optimal støtte og tilpasning til din krop. Du vil føle dig svævende på en sky med den mellemhårde støtte, der sikrer stabilitet og komfort hele natten lang.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er hudvenlig og blød, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der følger med sengen – den tilføjer en elegant touch til dit soveværelse og kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Med dette komplette sæt får du alt hvad du behøver for en fantastisk soveoplevelse – fra seng og madras til topmadras og bænk. Skab dit eget private oase af komfort og stil med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Tag springet og invester i din søvnkvalitet i dag – du vil ikke fortryde det.

Scroll to Top