vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

3.423 kr.

Få en god nats søvn på vores komfortable kontinentalseng i elegant mørkebrun stof. Perfekt til din luksuriøse soveværelseindretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913803 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det ultimative valg, når det kommer til at skabe en luksuriøs og behagelig soveoplevelse. Denne seng er ikke bare et sted at hvile dit hoved om natten – det er et designmæssigt statement i dit soveværelse.

Den slidstærke og elegante mørkebrune stof på sengens ramme og sengegavl tilføjer en sofistikeret touch til ethvert rum. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og langtidsholdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver i topstand i mange år fremover.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun dekorativ, den er også praktisk. Du kan justere højden på sengegavlen, så den passer perfekt til din krops behov, hvilket giver optimal støtte og komfort, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og stabilitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og bevægelse, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den rette balance mellem stabilitet og komfort – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din søvnoplevelse. Du vil falde i søvn på en sky og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, får du ekstra siddepladser og en elegant løsning til opbevaring af sengetøj eller tøj ved fodenden af sengen. Denne bænk er ikke bare praktisk, den tilføjer også et strejf af elegance til din soveværelsesindretning.

Og husk, med den medfølgende brugermanual er monteringen af sengen enkel og problemfri. Alt i alt er denne vidaXL kontinentalseng med madras den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet – en investering i din søvnkvalitet og velvære, som du vil nyde i mange år fremover. Gør dine drømme til virkelighed med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top