vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

4.899 kr.

Få en god nats søvn med vores komfortable kontinentalseng med madras – perfekt til din daglige velvære. Bestil nu og nyd en strømlinet søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909580 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun
Pris: 4549.00
Skab en oase af komfort og stil i dit soveværelse med vores smukke kontinentalseng fra vidaXL. Med dens elegante udseende og praktiske egenskaber giver denne seng dig den ultimative søvnoplevelse.

Udført i slidstærkt stof, imponerer denne seng ikke kun med sit moderne design, men også med sin høje kvalitet og holdbarhed. Det åndbare stof sikrer en behagelig temperatur hele natten og giver dig den ro, du har brug for til en dyb og afslappende søvn.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der ikke kun tilføjer en sofistikeret touch, men også giver den nødvendige støtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er designet med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en jævn fordeling af vægten. Dette resulterer i en behagelig mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sin hudvenlige stofbetræk, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den bløde og behagelige overflade giver dig en luksuriøs følelse og sikrer en endnu bedre nattesøvn.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, tilføjer et praktisk og elegant touch til dit soveværelse. Brug den som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Skab din personlige oase med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL og nyd en god nats søvn hver eneste nat. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Montering er nem takket være den medfølgende brugermanual.

Opgrader dit soveværelse med vores kontinentalseng, der ikke kun tilbyder komfort i verdensklasse, men også et stilfuldt udtryk, der vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase af ro og velvære. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i dig selv og din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top