vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof blå

4.631 kr.

Opdag ultimativ komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng i blødt blåt stof. Sov godt og vågn frisk hver dag. Bestil nu til en fantastisk pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909582 Kategori:

Trænger du til en god nats søvn og optimal afslapning? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 140×200 cm i blå stof det perfekte valg for dig. Denne luksuriøse kontinentalseng er designet med fokus på komfort og stil og vil uden tvivl forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Den slidstærke stofbetræk i en smuk blå farve tilføjer et elegant og sofistikeret touch til sengen, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden og sikrer optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker ekstra stabilitet og fasthed, mens de stadig nyder den ultimative komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver en ekstra lag af luksus og komfort. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Hver detalje i denne kontinentalseng er designet med din ultimative komfort i tankerne, fra sengen og sengegærdet til madrassen, topmadrassen og bænken.

Opgrader dit soveværelse med denne elegante kontinentalseng og oplev en dyb og forfriskende søvn hver nat. Med vidaXL kontinentalsengen med madras kan du se frem til at vågne op veludhvilet og klar til en ny dag. Slap af, nyd og drøm sødt med denne luksuriøse seng, der er skabt til at give dig den ultimative soveoplevelse.

Scroll to Top