vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

5.359 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Perfekt til en god nats søvn og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909612 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm i en smuk cremefarvet stofudgave er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stilfuldt design og praktisk funktionalitet.

Sengen er designet med fokus på både komfort og holdbarhed. Det slidstærke stof, der omslutter sengen, giver ikke kun et enkelt og rent look, men er også åndbart, så du kan sove behageligt hele natten.

Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din støtte og komfort, uanset om du ligger ned og slapper af eller sidder op og læser en bog. Denne funktion giver dig den perfekte rygstøtte og gør det behageligt at tilbringe tid i sengen, selv når du ikke sover.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer stød og bevægelser for at sikre en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte giver den rette balance mellem stabilitet og komfort, ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen, der dækker madrassen, er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig, hvilket gør din søvnoplevelse endnu bedre. Derudover kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved foden af sengen.

Med en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for – fra sengeramme og sengegavl til madras, topmadras og bænk – er denne kontinentalseng det perfekte valg for alle, der værdsætter kvalitet, design og komfort i deres soveværelse. Oplev en ny standard for søvnkvalitet med vidaXL kontinentalsengen, og lad dine nætter være fyldt med ro og velvære.

Scroll to Top