vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof blå

5.128 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i blåt stof. Perfekt til en god nats søvn og elegant indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909621 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en blå stofbetræk vil omdanne dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Med fokus på både stil og funktion tilbyder denne seng den ultimative søvnoplevelse, som du fortjener.

Det slidstærke stofbetræk giver sengen et elegant og moderne udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt at røre ved. Du vil straks føle dig inviteret til at slappe af, når du sætter dig ned på denne seng.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun støtte til din ryg, men tilføjer også en ekstra dimension af luksus til din seng. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se dine foretrukne tv-programmer, vil sengegavlen sikre, at du gør det i ultimativ komfort.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. Den mellemhårde støtte giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til enhver søvnposition.

Topmadrassen er designet med din komfort i tankerne og har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud. Du vil elske den ekstra lag af blødhed, som topmadrassen tilføjer til din soveoplevelse.

Derudover kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads i dit soveværelse eller endda som en dekorativ element ved fodenden af sengen. Den tilføjer et strejf af elegance og funktionalitet til dit soveværelse.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en hel søvnoplevelse. Lad dig selv blive forkælet med den bedste hvile og komfort hver nat. Hver detalje er designet med omhu for at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse hver gang du lægger dig til ro.

Scroll to Top