vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

3.459 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den mørkebrune stofbeklædning og 30 cm tykke madras sikrer dig en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910470 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm kan du opleve en helt ny dimension af komfort og velvære i dit soveværelse. Denne elegante seng er designet med fokus på både stil og funktionalitet, så du får en god nats søvn hver eneste gang.

Den slidstærke mørkebrune stofbeklædning tilføjer et touch af elegance til ethvert rum og sikrer samtidig, at sengen er åndbar og langtidsholdbar. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte præcis som du ønsker det, hvilket gør det behageligt at læse eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og evne til at absorbere støj og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse under søvnen. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og ønsker stabilitet og komfort.

Topmadrassen, i hudvenligt materiale, tilføjer ekstra komfortlag for en himmelsk søvnoplevelse, mens den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri, så du kan nyde din nye kontinentalseng med det samme.

Skab en oase af ro og luksus i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i 90×190 cm – en investering i din velvære og en god nats søvn hver eneste nat.

Scroll to Top