vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.443 kr.

Opdag ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse madras og moderne design giver dig en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910471 Kategori:

Vil du gerne opleve en fantastisk nattesøvn med maksimal komfort og støtte? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i gråbrunt stof det ideelle valg for dig. Denne elegante kontinentalseng er designet til at give dig den perfekte hvile og er et æstetisk tiltalende tilføjelse til dit soveværelse.

Den slidstærke seng er betrukket med et stilfuldt og holdbart stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart, så du kan sove komfortabelt hele natten. Sengens sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og sidde komfortabelt op i sengen, mens du læser eller ser tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og vibrationer, hvilket giver dig en rolig søvn. Med en mellemhård fasthed får du den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør madrassen ideel til alle sovestillinger.

Topmadrassen er beklædt med hudvenligt stof, der føles blødt mod huden og sikrer ekstra komfort. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en dekorativ fodende til din seng.

OBS: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Du vil modtage en brugervenlig manual til nem montering af sengen. Med en elegant gråbrun farve og materialer af høj kvalitet vil denne kontinentalseng med madras blive det ultimative centrum for dit soveværelse.

Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og velvære med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng. Gå ikke glip af chancen for at omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og stil med dette enestående møbel. Bestil din kontinentalseng i dag og tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse og en gladere, veludhvilet dig.

Scroll to Top