vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.513 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores kontinentalseng fra vidaXL. Den cremefarvede stofbeklædning og den komfortable madras sikrer dig en behagelig søvnoplevelse. Opgrader dit soveværelse med stil og komfort i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910472 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

Glæd dig til en god nats søvn med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med sit stilfulde design og komfortable funktioner er denne seng det perfekte valg for enhver, der ønsker en god hvile.

Denne kontinentalseng har et slidstærkt stof, der ikke kun giver sengen et elegant udseende, men også sikrer åndbarhed og holdbarhed. Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, uanset om du læser, ser tv eller bare slapper af.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du nyde en støttende og behagelig søvnoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, mens mellemhård støtte sikrer en stabil liggeposition. Den medfølgende topmadras er blød og hudvenlig og giver en ekstra lag af komfort.

Ikke kun fungerer denne seng som en fantastisk soveplads, men den medfølgende bænk tilføjer også en multifunktionel dimension til din indretning. Brug den som en ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er montering enkel og problemfri.

Skab en atmosfære af ro og komfort i dit soveværelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. En blanding af stil, funktionalitet og kvalitet gør denne seng til det ultimative valg for en god nats søvn.

Scroll to Top