vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.443 kr.

Sov som en konge på vores luksuriøse kontinentalseng. Det perfekte møbel til en god nats søvn og øget komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911758 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun
Pris: 3436.00

Drømmer du om den ultimative godnatssøvn? Så er denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Lad dig forføre af luksus og komfort, når du lægger dig til rette i denne elegante seng, der er designet til at tilbyde dig den bedst mulige afslapning og søvnkvalitet.

Med sit stilrene og slidstærke stof i en smuk gråbrun farve vil denne seng være et smukt og funktionelt tilskud til ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun pænt at se på, det er også åndbart og yderst holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde af dit møbel.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen til din personlige komfort og støttebehov. Uanset om du foretrækker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie, vil den justerbare sengegavl kunne give dig den optimale rygstøtte.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer en behagelig og stabil liggeflade, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der følger med sengen, er ikke kun hudvenlig og behagelig at ligge på, den tilføjer også en ekstra lag af luksus og komfort til din søvnoplevelse. Og med den multifunktionelle bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk i fodenden, får du ekstra funktionalitet og stil til dit soveværelse.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL er din vej til en god nats søvn banet. Hvad venter du på? Forkæl dig selv med dette luksuriøse møbel og opgrader din søvnoplevelse i dag.

Scroll to Top