vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof gråbrun

4.054 kr.

Få luksus til en overkommelig pris med denne elegante kontinentalseng i gråbrun stof. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912587 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 120×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en fantastisk god nats søvn uden at gå på kompromis med stil og komfort. Denne elegante seng kombinerer skønhed og funktionalitet på den mest fortryllende måde.

Sengens stof er ikke blot smukt at se på, men det er også utroligt slidstærkt og åndbart, hvilket sikrer optimal hygiejne og langvarig brug. Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din støtte efter behov og nyde en behagelig læse- eller tv-oplevelse direkte fra sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer bevægelse, hvilket garanterer en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte, der er ideel til mave-sovende, vil denne madras sikre, at din krop er korrekt justeret og afslappet hele natten.

Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af luksus og komfort og er beklædt med hudvenligt stof, der er blødt og skånsomt mod huden. Du vil elske den bløde fornemmelse, når du lægger dig ned på denne topmadras for at sove.

Derudover inkluderer dette sæt en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en smuk fodende til sengen. Den gråbrune farve og det stilfulde design vil tilføje elegance og personlighed til dit soveværelse.

Bemærk at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Vores pakke indeholder en brugervenlig manual, der gør monteringen af denne drømmeseng enkel og problemfri.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras 120×200 cm får du ikke kun en seng, du får en oplevelse af komfort, stil og luksus i dit eget soveværelse. Gå ikke glip af muligheden for at investere i din søvnkvalitet og forkæle dig selv med dette fantastiske sengesæt.

Scroll to Top