vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

5.001 kr.

Få luksus og komfort i soveværelset med vores stilfulde vidaXL kontinentalseng i gråbrun stof. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912649 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun
Pris: 4386.00

Drømmer du om en fredelig nattesøvn, der kan genoplive din krop og sind? Så er denne elegante kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Skabt til at give maksimal komfort og støtte, vil denne seng forvandle din soveoplevelse og løfte dit soveværelse til nye højder.

Denne smukke kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet, men den er også designet med tanke på din komfort og velvære. Det slidstærke stof, der omslutter sengen, udstråler en luksuriøs elegance og er samtidig åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, så du kan nyde en god bog eller en film i den perfekte vinkel.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krops kontur og absorberer eventuelle støj og bevægelser. Den mellemhårde støtte giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til enhver sovestilling. Topmadrassen, der er betrukket med hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din søvnoplevelse.

Men denne kontinentalseng er mere end bare en seng – den multifunktionelle bænk, der følger med, giver dig ekstra siddeplads eller kan placeres ved fodenden som en praktisk og stilfuld tilføjelse til din soveværelsesindretning. Alt leveres med en brugervenlig manual, der gør samlingen til en leg.

Så invester i din søvnkvalitet og din velvære med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Lad dine drømme flyve frit og lad denne seng være starten på en god og inspirerende dag hver dag.

Scroll to Top