vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.646 kr.

Forkæl dig selv med ultimativ komfort og stil med vidaXL’s kontinentalseng i luksuriøst sort stof. Maksimer din søvnkvalitet i dobbeltstørrelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883314 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er det ultimative valg for dig, der søger den perfekte blanding af stil, komfort og funktionalitet til dit soveværelse. Med sit elegante og trendy design i sort stof vil denne seng være en smuk tilføjelse til enhver boligindretning.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng bevarer sit elegante udseende i lang tid fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen til dine personlige behov og sikrer optimal komfort, uanset om du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen, der er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, tilbyder en fantastisk støtte og tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel søvnoplevelse.

Det medfølgende hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras, mens den multifunktionelle bænk giver dig ekstra siddeplads eller kan bruges som en elegant sengebænk ved fodenden.

Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering, så du hurtigt kan indrette dit soveværelse med denne stilsikre og komfortable kontinentalseng. Giv dig selv og din partner den bedste søvnoplevelse med denne eksklusive kontinentalseng med madras i sort stof. Lad drømmene føre dig til en god nattesøvn i luksus og stil.

Scroll to Top