vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof gråbrun

4.049 kr.

Få den ultimative søvnkomfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Håndlavet madras i skandinavisk design. Opgrader din søvnoplevelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883448 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof gråbrun

Drømmer du om en god nats søvn? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras kan din søvnoplevelse blive forvandlet til ren luksus og komfort. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng er ikke kun praktisk, men den er også en æstetisk fornøjelse for øjet. Betrækket er lavet af slidstærkt stof i en smuk gråbrun farve, der både er stilfuld og åndbar. Sengegavlen kan nemt justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstreme holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven, da den giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der gør den blød og behagelig at ligge på. Denne multifunktionelle seng leveres også med en bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Vores kontinentalseng er den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet. Tag et skridt mod en bedre søvnoplevelse og invester i vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver dag med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Din søvnfortjener det bedste.

Scroll to Top