vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

5.018 kr.

Få den ultimative naturlige søvnkomfort med vores kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Skab en luksuriøs oase i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883479 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun, Pris: 4552.00

Drømmer du om en god nats søvn kombineret med stilfuldt design og optimal komfort? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit enkle og elegante look i gråbrunt stof vil denne seng tilføje et touch af luksus til dit soveværelse.

Den slidstærke stofbetræk er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng bevarer sit flotte udseende i lang tid fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den mest behagelige position, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer eventuelle bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Den mellemhårde støtte sikrer en stabil liggeposition og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun behagelig at ligge på, den er også hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der følger med sengen. Den kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en god nats søvn, du får også et møbelstykke, der tilføjer stil og elegance til dit soveværelse. Du fortjener det bedste, når det handler om din søvnkvalitet og din indretning – og denne kontinentalseng leverer på begge fronter. Gør drømmen om den perfekte søvn til virkelighed med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top