vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.719 kr.

Få den perfekte nattesøvn i luksus med vores kontinentalseng. Elegant design, komfortabel madras og cremefarvet stof – en drøm i fuld størrelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909317 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet, Pris: 4382.00

Drømmer du om at forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk cremefarve kan du skabe den perfekte søvnoplevelse, du fortjener.

Denne elegante seng er ikke kun et smukt syn, men den er også designet med fokus på din komfort og velvære. Den slidstærke stofbetræk giver sengen et rent og moderne look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Sengegavlen kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position til at slappe af og nyde en god bog eller din yndlingsserie.

Madrasen med pocketfjedre er en sand drøm at sove på. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og sørger for optimal støtte og bevægelsesfrihed hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er ikke blot blød og behagelig, men også hudvenlig, så du kan sove trygt og godt hele natten.

Men det stopper ikke her – med den multifunktionelle bænk kan du skabe ekstra siddepladser i dit soveværelse eller bruge den som en elegant sengebænk ved fodenden. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en investering i din søvn og velvære.

Nu kan du skabe dit drømmesoveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras. Lad dig forføre af komforten, designet og kvaliteten, og lad dine søvnløse nætter blive til drømmesøvn. Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse i dag.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. Pakken indeholder sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og bænk – alt hvad du behøver for at skabe din drømmeseng. Se ikke bare på det som en seng, men som din nøgle til en god nattesøvn og velvære.

Scroll to Top