vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof gråbrun

4.053 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Oplev ultimativ komfort og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910541 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof gråbrun, Pris: 4000.00, Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg, når det kommer til stil, komfort og kvalitet. Med sit elegante design og solide konstruktion vil denne kontinentalseng give dig en følelse af luksus og velvære i dit soveværelse. Den gråbrune farve på sengen og de matchende madrasser og topmadras skaber en varm og indbydende atmosfære, der får dig til at føle dig afslappet og veltilpas hver gang, du går i seng.

Den slidstærke stofbetræk tilføjer et strejf af elegance til sengen og er både åndbart og holdbart, så du kan nyde komforten i mange år fremover. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din egen personlige komfort, og den er ideel til at støtte din ryg, når du læser eller ser fjernsyn i sengen.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre sikrer en behagelig og støttende liggeoplevelse ved at tilpasse sig din krop og absorbere bevægelser, så du får en uforstyrret nats søvn. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en fastere støtte.

Topmadrassen tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse med sit bløde og hudvenlige stofbetræk. Den er designet til at give en ekstra lag af polstring og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit soveværelse eller som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en seng, men en komplet soveoplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til et fredeligt tilflugtssted, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier. Giv dig selv den gave at sove godt og vågne op frisk hver dag med denne smukke og komfortable kontinentalseng.

Scroll to Top