vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

5.034 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Perfekt til en god nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910572 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dine nætter og give dig den ultimative soveoplevelse. Med dens elegante design og premium kvalitetsmaterialer er denne seng ikke bare et møbel, men en investering i din komfort og velvære.

Sengens slidstærke stof i en smuk gråbrun farve tilføjer en touch af elegance til dit soveværelse og sikrer, at sengen holder i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, uanset om du ønsker at læse, se tv eller bare slappe af.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en støttende og behagelig søvnoplevelse hver nat. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket giver dig fred og ro gennem hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der passer perfekt til dem, der sover på maven, og sikrer en stabil og komfortabel søvn.

Topmadrassen tilføjer et ekstra lag af luksus og komfort med sit hudvenlige stofbetræk og bløde skumfyld. Du vil føle dig svævet væk i ren lykke, når du synker ned i sengen efter en lang dag.

Den multifunktionelle bænk, der følger med, er ikke kun en praktisk ekstra siddeplads, men kan også bruges som en sengebænk ved fodenden. Dette gør det nemt at skabe et stilfuldt og funktionelt rum, der passer perfekt til din livsstil.

Gør dig klar til at opleve den bedste søvn i dit liv med denne vidaXL kontinentalseng. Embrace den luksus, komfort og kvalitet, som denne seng har at tilbyde, og start din rejse mod bedre søvn og velvære i dag.

Scroll to Top