vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.834 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof. Ideel til en god nattesøvn og perfekt til ethvert soveværelse. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910573 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil transformere din søvnoplevelse og tilbyde dig den ultimative komfort og afslapning hver eneste nat. Med sit smukke og elegante design er denne seng ikke kun et praktisk møbel, men også et stilfuldt element, der vil forbedre indretningen i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve giver et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, så du kan sidde op og læse eller se tv i absolut komfort. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer holdbarhed og tilpasning til din krop for en optimal støtte.

Den mellemhårde madras giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og ekstremt blød, hvilket sikrer en behagelig overflade at hvile på. Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddepladser eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Den vidaXL kontinentalseng med madras kommer med alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte soveplads, herunder sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og en stilfuld bænk. Sættet leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle det derhjemme. Lad ikke denne mulighed for at investere i din søvn og komfort gå dig forbi. Opgrader dit soveværelse med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL i dag.

Scroll to Top