vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.577 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882092 Kategori:

Har du nogensinde drømt om den ultimative komfort og luksus i din egen seng? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en smuk cremefarve kan dine drømme endelig gå i opfyldelse. Denne kontinentalseng er ikke bare en seng; det er et stykke himlen på jorden, som du kan nyde hver eneste nat.

Materialerne i denne seng er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet og komfort. Det slidstærke stof i cremefarve giver et elegant og rent look, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den optimale stilling, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din kropsform og giver optimal støtte hele natten. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Med den hudvenlige topmadras kan du forvente endnu mere blødhed og komfort, som vil gøre din søvnoplevelse endnu bedre.

Men denne kontinentalseng er mere end bare en seng; den inkluderer også en multifunktionel bænk, som kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Denne seng er virkelig en investering i din søvnkomfort og velvære.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med en enkel brugermanual medfølger alt, hvad du har brug for til nem montering af sengen, så du kan begynde at nyde din nye livsstil med luksus og komfort. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag.

Scroll to Top