vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof cremefarvet

4.021 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores lækre kontinentalseng i cremefarvet stof – en luksuriøs og stilfuld tilføjelse til din soveværelseindretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882162 Kategori:

Dykp ned i en verden af komfort og stil med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med en madras på 120×200 cm i en smuk cremefarvet stofudgave. Forestil dig at glide ind i en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat i denne luksuriøse seng, der er skabt til at opfylde dine behov for både komfort og æstetik.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng – den er et kunstværk af design og funktionalitet. Den er konstrueret med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et elegant touch til dit soveværelse, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din personlige komfort og få den perfekte støtte, når du sidder op i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der arbejder individuelt for at give dig den optimale støtte og tilpasning. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser for at sikre en uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i en og samme løsning.

Topmadrassen er ikke kun en beskyttelse af din madras, den tilføjer også en ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan synke ned i en dyb og afslappet søvnoplevelse. Brug den multifunktionelle bænk som en ekstra siddeplads eller som en elegant tilføjelse til din seng, der fuldender det samlede udseende.

Med fokus på kvalitet og komfort er denne kontinentalseng en investering i din velvære og søvnkvalitet. Den leveres med en brugervenlig manual til nem montering, så du kan nyde fordelene ved denne fantastiske seng på ingen tid. Tag springet ind i en verden af luksus med vidaXL kontinentalsengen, der bringer elegance, komfort og stil til dit soveværelse hver eneste nat.

Scroll to Top