vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

5.015 kr.

Få den bedste søvn i en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. Tag et skridt mod ultimativ komfort og stil med vores cremefarvede seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882193 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet
Pris: 4575.00 DKK

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Denne seng er ikke bare et møbel, det er et statement i din stue, soveværelse eller gæsteværelse – et møbel, der emmer af elegance og stilfuld design.

Vi har omhyggeligt udvalgt det bedste materiale til denne seng for at sikre dig den bedst mulige søvnoplevelse. Det slidstærke stof i cremefarvet giver sengen et rent og enkelt udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Stoffet er en fornøjelse at røre ved og skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil læse en bog, se tv, eller bare slappe af, giver sengegavlen optimal støtte til din ryg. Med vores madras med pocketfjedre får du den perfekte støtte og komfort hele natten. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en rolig søvn.

Den mellemhårde madras sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med fastheden. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse mod slid. Den er lavet af hudvenligt materiale og bidrager til en endnu mere behagelig søvnoplevelse.

Vores vidaXL kontinentalseng leveres også med en multifunktionel bænk, som kan bruges som ekstra siddeplads eller som en sengebænk i fodenden. Med dette sæt får du alt, hvad du behøver for at skabe en luksuriøs og indbydende atmosfære i dit hjem.

Smid dig tilbage, og nyd den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Lad dig forføre af luksus og kvalitet og skab dit eget lille fristed derhjemme. Din søvn fortjener det bedste – og det får du med denne smukke kontinentalseng.

Scroll to Top