vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof blå

4.746 kr.

Forkæl dig selv med luksus. vidaXL kontinentalseng med madras i blød blå stofgaranti for en god nattesøvn. Gør din søvnoplevelse helt exceptionel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882194 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og ultimativ komfort? Så er vidaXL kontinentalsengen med en madras i størrelsen 140×190 cm lige noget for dig. Denne luksuriøse seng skaber den perfekte oase af ro og afslapning i dit soveværelse.

Med sit stilfulde design og slidstærke blå stof vil denne kontinentalseng tilføre dit hjem en elegant og moderne touch. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde sengens komfort i mange år fremover.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun dekorativ, men den kan også justeres i højden for at give dig optimal rygstøtte, når du sidder op og læser en god bog eller ser din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver en utrolig støtte og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver både stabilitet og komfort.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan svæve hen i drømmeland med en følelse af luksus og velvære.

Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden af din seng. Den blå farve og det stilfulde design vil tilføje et touch af elegance til dit soveværelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og nem, så du kan nyde din nye kontinentalseng på ingen tid.

Giv dig selv den ultimative selvforkælelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 140×190 cm. En investering i din søvnkvalitet og velvære, der vil give dig mange gode nætter og friske morgener.

Scroll to Top