vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

5.447 kr.

Opgradér din søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof. En perfekt blanding af stil og komfort til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882255 Kategori:

Den nye vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 160×200 cm i en elegant cremefarve er nøglen til en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse. Den udstråler en subtil elegance med sit stilfulde design og slidstærke stof, der ikke kun er behageligt, men også åndbart.

Sengen er udstyret med en praktisk og justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov og giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at slappe af i sengen med en god bog eller se dine yndlingsserier på tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er komforten i topklasse. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og evne til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer en forstyrrelsesfri søvn.

Madrasen på denne kontinentalseng giver en mellemhård støtte, hvilket sikrer, at din ryg forbliver i en korrekt position hele natten. Den er ideel for dem, der elsker at sove på maven, da den giver den nødvendige stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

En hudvenlig topmadras fuldender denne luksuriøse seng, og dens slidstærke materiale sikrer en blød og behagelig overflade at hvile på. Udover at være en fantastisk seng til din daglige hvile, kan den medfølgende multifunktionelle bænk også fungere som ekstra siddeplads i dit hjem eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Hver detalje af denne kontinentalseng er designet med komfort og kvalitet for øje. Den leveres med en brugervenlig manual til nem montering, hvilket gør det til en let opgave at bringe luksus og stil ind i dit soveværelse. Oplev drømmesøvnen hver nat med denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng og fordyb dig i afslapning og velvære, du fortjener.

Scroll to Top