vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

6.281 kr.

Få ultiمaت comfort med vår luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den har enب7-soners pocketfjädermadras og et stilig design i cremefarvet stof, perfekt til et godt nattesøvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882294 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse hver nat. Designet med fokus på både stil og komfort, vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også forbedre din søvnkvalitet.

Sengen er betrukket med et slidstærkt stof i en elegant cremefarve, der tilføjer et tidløst touch til enhver indretning. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer langvarig brug uden at gå på kompromis med kvaliteten.

En unik feature ved denne kontinentalseng er den praktiske sengegavl, som kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Udover at tilføre et stilfuldt udseende til sengen, giver sengegavlen også fremragende støtte, når du sidder op i sengen og slapper af med en bog eller ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at tilpasse sig kroppens kurver. Dette sikrer ikke kun en behagelig og støttende liggeflade, men det reducerer også støj og bevægelse fra partneren ved siden af dig.

Madrasen har en mellemhård støtte, der passer perfekt til folk, der foretrækker at sove på maven. Denne fasthed giver optimal stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet. Topmadrassen, der følger med sengen, er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt mod huden og øger din overordnede komfort.

Som en ekstra bonus inkluderer denne kontinentalseng en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Denne bænk tilføjer en ekstra dimension af stil og funktionalitet til din soveværelsesindretning.

Så hvis du leder efter den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet i din seng, så er denne kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm det oplagte valg for dig. Gør din søvn til en drøm med denne luksuriøse seng, der ikke kun ser fantastisk ud, men også giver dig en uovertruffen nattesøvn hver nat.

Scroll to Top