vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof blå

6.405 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i smukt blåt stof. Oplev komfort og stil på et helt nyt niveau. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882295 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i målene 200×200 cm i en elegant blå farve er en drømmeopfyldelse for enhver, der ønsker en luksuriøs søvnoplevelse. Den imponerende seng er skabt med fokus på komfort og kvalitet, og vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Det slidstærke stof, der pryder denne kontinentalseng, kombinerer en enkel og ren æstetik med en høj holdbarhed. Stoffet er åndbart og behageligt mod huden, hvilket sikrer en behagelig søvn hele natten. Med den justerbare sengegavl kan du skræddersy din siddeoplevelse og finde den perfekte position til at læse eller se tv i sengen.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver en fantastisk støtte under søvnen. De pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, så du uforstyrret kan nyde din søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver både stabilitet og komfort – perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på denne seng er hudvenlig og ekstra komfortabel, hvilket giver dig en blød og behagelig overflade at sove på. Derudover kan den medfølgende multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Denne kontinentalseng leveres som en komplet pakke der inkluderer sengeramme, sengegavl, to madrasser, topmadras og en praktisk bænk. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. En brugervenlig manual følger med til nem og problemfri montering af sengen.

Oplev den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen og forvandl dit soveværelse til en oase af velvære og luksus. Giv dig selv den gave af en god nats søvn hver eneste aften, og vågn op frisk og veludhvilet med denne fantastiske seng i dit hjem.

Scroll to Top