vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof gråbrun

4.219 kr.

Opdag ultimativ komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng. En blanding af stilfuld design, lækker komfort og holdbarhed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882324 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i en elegant og tidløs gråbrun farve er det ultimative valg, når det kommer til at skabe et soveværelse, der kombinerer stil og komfort på perfekt vis. Denne luksuriøse seng er designet til at give dig en god nats søvn og en oplevelse af ren afslapning.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et enkelt og rent udseende, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer langvarig brug uden at gå på kompromis med komforten. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun støtte til din ryg, men giver dig også mulighed for at tilpasse sengen efter dine individuelle behov.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette mængde stabilitet og komfort.

Topmadrassen, der er beklædt med hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras. Den kan også fungere som en ekstra siddeplads i dit hjem eller endda som en sengebænk ved fodenden, hvilket gør den multifunktionel og praktisk.

Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng, men et helt møbelstykke, der kan forvandle dit soveværelse og skabe en oase af ro og velvære. Oplev en ny dimension af komfort og luksus med denne eksklusive seng, der er skabt til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en brugervenlig manual medfølger for nem montering. Skab det perfekte sovemiljø med vidaXL kontinentalsengen og glæd dig til at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Inkluderet i pakken:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl
– 1 x madras
– 1 x topmadras
– 1 x bænk

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen – din vej til en god nats søvn og ren komfort.

Scroll to Top