vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

6.001 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen i elegant gråbrun stof. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909386 Kategori:

Dybere søvn og ultimativ komfort venter dig med vidaXL kontinentalsengen med madras i dimensionen 200×200 cm i en elegant gråbrun farve. Denne luksuriøse seng er skabt til at give dig den ultimative afslapning og støtte, så du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et enkelt og stilfuldt udseende, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en behagelig og behagelig søvnoplevelse hele natten. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov, og giver dig en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte og en hudvenlig topmadras får du den rette fasthed og komfort, der passer perfekt til dine behov.

Udover at sikre dig en dyb og dejlig søvn, kan den multifunktionelle bænk, der følger med, bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Den gråbrune farve og det stilfulde design vil tilføje elegance til dit soveværelse og skabe en beroligende atmosfære.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras får du ikke kun en seng, men en investering i din velvære og søvnkvalitet. Lad dig fordybe i den ultimative komfort og stilfulde design – gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne fantastiske sengesæt.

Scroll to Top