vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

5.887 kr.

Få luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Nyd en god nats søvn på en stilfuld seng i stof, 200×200 cm, cremefarvet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909387 Kategori:

Den flotte vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 200×200 cm er et ægte højdepunkt inden for soveværelsesmøbler. Med sit elegante design og enestående komfort er denne seng den ultimative løsning til en god nattesøvn og afslapning.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve bidrager til en ren og moderne æstetik i rummet. Stoffet er ikke kun behageligt at røre ved, men det er også åndbart og ekstremt holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde af sengen.

En praktisk tilføjelse til denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov. Den ergonomiske udformning af sengegavlen sikrer en behagelig støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og ydeevne. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød og giver dig den optimale støtte og komfort under søvnen.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast liggeflade, uden at gå på kompromis med komforten. Du kan se frem til en god nattesøvn uden at vågne op med ømme muskler eller smerter i ryggen.

Sengen leveres desuden med en hudvenlig topmadras, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse for din madras. Den bløde og behagelige topmadras er designet til at give dig den bedste soveoplevelse.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Den er en praktisk tilføjelse til soveværelset og giver dig ekstra funktionalitet.

Med en levende cremefarve og et stilfuldt design vil denne kontinentalseng med madras være en fantastisk tilføjelse til enhver moderne indretning. Skab dit eget personlige oase af luksus og ro med denne kvalitetsseng fra vidaXL. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse og skab et soveværelse, hvor komfort og stil går op i en højere enhed.

Scroll to Top