vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet

3.077 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof, designet til ultimativ komfort og stil. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909418 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for en god nats søvn og maksimal komfort. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner vil denne seng helt sikkert forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengen er udstyret med et slidstærkt stof i en smuk cremefarve, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden og giver optimal støtte, når du ønsker at sidde op og slappe af i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer enestående støtte og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket resulterer i en roligere og mere behagelig søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort hele natten – perfekt til dem, der sover på maven.

Topmadrassen er blød og hudvenlig, hvilket tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Multifunktionelle bænken inkluderet i pakken kan bruges som ekstra siddepladser eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Med et elegant design og praktiske funktioner er denne kontinentalseng fra vidaXL det ideelle valg for enhver, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Opgrader dit soveværelse i dag med denne fantastiske seng.

Scroll to Top