vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.400 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Elegant design, optimal støtte og luksuriøs komfort – din bedste søvnoplevelse venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909448 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse: Glæd dig til at opleve en dyb og afslappende søvnoplevelse med vores smukke vidaXL kontinentalseng i gråbrunt stof. Denne elegante seng er designet til at give dig den ultimative komfort og støtte, så du kan vågne op hver morgen helt udhvilet og klar til dagen. Den slidstærke sengeramme og sengegavl i stof tilføjer et stilfuldt touch til enhver soveværelsesindretning og vil være et tidløst og funktionelt tilføjelse til dit hjem.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den perfekte position for at nyde en god bog eller se din yndlingsserie i sengen med optimal rygstøtte. Madrassen med pocketfjedre er konstrueret med materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og en behagelig støtte til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig ro i sindet og en uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemfast støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker stabilitet og komfort i en og samme seng. Den medfølgende topmadras beskytter madrassen og giver ekstra komfort og blødhed. Sammen med den multifunktionelle bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden, er denne kontinentalseng den ultimative investering i din velvære.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med en brugervenlig manual medfølger dette sæt, så du nemt kan montere din nye seng derhjemme. Skab dit eget personlige fristed med denne luksuriøse kontinentalseng og nyd den ultimative søvnkomfort hver nat.

Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din velvære med vidaXL kontinentalsengen i gråbrunt stof og oplev den forvandling, det kan give dig og dit soveværelse.

Scroll to Top