vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof cremefarvet

3.911 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores lækre kontinentalseng med madras i elegant cremefarvet stof. Få komfort og stil i ét.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335880116 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 120×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Denne elegante seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den cremefarvede stofbeklædning giver sengen et tidløst og sofistikeret udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten igennem.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Uanset om du foretrækker at læse i sengen eller se tv, vil den justerbare sengegavl give dig den nødvendige støtte og komfort.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød for en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Det hudvenlige stof og det holdbare fyld gør topmadrassen til det ideelle sted at hvile dit hoved og sove behageligt gennem hele natten.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Den cremefarvede farve og det stilfulde design gør bænken til et praktisk og elegant tilbehør til dit soveværelse.

Ved køb af denne kontinentalseng er du sikret et produkt af høj kvalitet, der vil give dig mange års god søvn og komfort. Med en brugervenlig installationsmanual medfølger sengen også alt det nødvendige tilbehør for nem montering.

Få den bedste søvn i dit liv med denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 120×200 cm. Kombinationen af stilfuldt design, overlegen komfort og holdbarhed gør denne seng til det ideelle valg for dig, der sætter pris på kvalitet og godt håndværk.

Scroll to Top