vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

4.724 kr.

Opdag den ultimative soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i sort stof. Perfekt kombination af stil, komfort og kvalitet. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335880144 Kategori:

Vil du have en god nats søvn og opleve ultimativ komfort? Med vidaXL kontinentalsengen med madras får du en luksuriøs oplevelse hver nat. Denne smukke seng i sort stof kombinerer stil og funktionalitet på en enestående måde.

Stoffet på sengen er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer, at du kan sove komfortabelt hele natten. Den justerbare sengegavl giver fremragende rygstøtte, så du kan sidde behageligt op i sengen og nyde en god bog eller yndlingsserien på TV’et.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som giver en ekstra støttende og behagelig søvnoplevelse. Disse fjedre er designet til at absorbere støj og bevægelser, så du kan nyde uforstyrret søvn. Med en mellemfast støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Den vidaXL kontinentalseng med madras er en komplet pakke, der ikke kun garanterer en god nats søvn, men også tilføjer stil og elegance til dit soveværelse. Lev dig ind i en verden af komfort og velvære med denne fantastiske seng. Din drømmeseng venter på dig – bestil den i dag og invester i en god nats søvn hver nat.

Scroll to Top