vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

6.152 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Perfekt til en god nats søvn og skaber en elegant atmosfære i soveværelset. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881006 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst oase af komfort og stil. Med sit elegante design og førsteklasses materialer er denne kontinentalseng det ultimative valg for dem, der sætter pris på en god nats søvn.

Sengens slidstærke stof i en smuk gråbrun farve tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at opnå den perfekte støtte, hvad enten du læser en god bog eller ser din foretrukne serie.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, som tilpasser sig kroppens konturer, absorberer støj og sikrer en fredelig søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fastere overflade uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er dækket af et hudvenligt stof, tilføjer ekstra lag af luksus og blødhed, hvilket giver dig den ultimative søvnoplevelse. Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant forlængelse af sengens design.

Med dette komplette sæt får du ikke kun en seng, men en fuldstændig soveoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en brugervenlig monteringsvejledning inkluderet er det nemt at samle dette smukke møbel, der vil bringe både stil og komfort ind i dit hjem.

Livet er for kort til dårlig søvn. Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og oplev den uovertrufne kvalitet og komfort, som vil forvandle din søvnoplevelse for evigt. Giv dig selv den gave, du fortjener, og invester i en bedre søvn for en bedre hverdag.

Scroll to Top