vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.426 kr.

Oplev komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Luksuriøs madras i blød gråbrun stof for god søvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881068 Kategori:

Træd ind i en verden af ro og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i smuk gråbrun stof. Denne seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat. Med sit enkle og elegante udseende passer den perfekt ind i enhver soveværelsesindretning og tilføjer et strejf af luksus til dit rum.

Det slidstærke stof, der er brugt til at polstre sengen, er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart, hvilket betyder, at din seng vil holde i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver ikke kun sengen et stilfuldt udseende, men den tilbyder også fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og komfort. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, der giver dig den rette støtte og stabilitet, uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Du kan også bruge den medfølgende bænk som ekstra siddeplads eller som en dekorativt element ved fodenden af din seng.

Denne kontinentalseng er det perfekte valg for dem, der ønsker en god nats søvn i stil og komfort. Så tag springet og invester i din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras i gråbrunt stof. Din krop vil takke dig for det hver eneste nat.

Scroll to Top