vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof cremefarvet

3.905 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen – med luksuriøs madras og stilfuldt cremefarvet stof. Tilfredshedsgaranti.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881139 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 120×200 cm får du ikke kun en seng, du får et helt oase af afslapning og komfort i dit soveværelse. Denne cremefarvede skønhed er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, og vil helt sikkert give dig en god nats søvn hver eneste gang.

Sengen er fremstillet af et slidstærkt stof, der ikke kun ser elegant ud, men også er åndbart og behageligt at ligge på. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dig, der foretrækker en stabil og fast liggeflade.

Du vil også elske den justerbare sengegavl, der giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. Den medfølgende hudvenlige topmadras sørger for ekstra komfort og beskyttelse af din madras.

Men det er ikke alt. Den multifunktionelle bænk, der medfølger sættet, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Denne kontinentalseng er virkelig et komplet soveværelsesæt, der vil løfte indretningen i dit hjem til nye højder.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugermanual vil du have nem montering, så du hurtigt kan komme til at nyde din nye drømmeseng.

Giv dig selv den gave, du fortjener med vidaXL kontinentalsengen – lad dig forkæle og forvandle dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted for afslapning og velvære. Oplev den ultimative søvnoplevelse med dette elegante og funktionelle soveværelsesmøbel.

Scroll to Top