vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.475 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882356 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL løfter din søvnoplevelse til nye højder med sit elegante design og enestående komfort. Forestil dig at glide ind i en dyb og afslappende søvn hver eneste nat i denne sofistikerede 90×190 cm seng, der er designet til at give dig den ultimative støtte og velvære.

Den cremefarvede stofbeklædning af høj kvalitet giver sengen et tidløst og stilfuldt udseende, der passer perfekt ind i ethvert soveværelse. Med et justerbart sengegærde kan du tilpasse din siddeoplevelse og drage fordel af den fremragende rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en fredelig nattesøvn. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør sengen ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse, mens den multifunktionelle bænk tilbyder ekstra siddeplads eller fungerer som en elegant tilføjelse til fodenden af sengen.

Skab dit eget personlige oase med denne komplette kontinentalseng, der inkluderer alt hvad du behøver for en god nats søvn. Uanset om du er på udkig efter stilfuld elegance eller uovertruffen komfort, vil denne kontinentalseng fra vidaXL opfylde alle dine behov og mere til. Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse med denne eksklusive seng, der giver dig den søvn du fortjener.

Scroll to Top