vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.546 kr.

Oplev luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Kvalitetsmaterialer, moderne design og en fantastisk pris venter dig nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882394 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener. Med sit elegante og stilfulde design vil denne seng ikke blot forvandle dit soveværelse, men også din søvnkvalitet.

Sengens slidstærke stof i en smuk gråbrun farve tilføjer et moderne touch til ethvert rum, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne sovestilling og få den nødvendige støtte, når du sidder op i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er denne seng skabt med fokus på din komfort og støtte. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop, så du får den optimale støtte hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den sikrer stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af denne kontinentalseng enkel og problemfri.

Tag din søvn til næste niveau med denne elegante og funktionelle kontinentalseng. Lad den være det sidste du ser, før du lukker øjnene og får den bedste nattesøvn i dit liv.

Scroll to Top