vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof cremefarvet

3.672 kr.

Drømmer du om en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse? Opdag vores vidaXL kontinentalseng med madras i elegant stof, 100×200 cm cremefarvet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882395 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm i en elegant cremefarve vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener. Med et stilfuldt og holdbart stof, der er åndbart og slidstærkt, er denne seng ikke kun smuk at se på, men også designet til at holde i lang tid.

Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort, er denne madras ideel til enhver sovestilling, især til dem der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er både blød og hudvenlig, tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse og forbedrer kvaliteten af din søvn.

Den multifunktionelle bænk, der medfølger i pakken, kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri.

Skab dit eget luksuriøse soveværelse med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng, der ikke kun tilbyder exceptionel komfort og støtte, men også tilføjer en touch af elegance og stil til dit hjem. Nu er det tid til at investere i din søvn og opleve den ultimative velvære hver nat.

Scroll to Top