vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof blå

4.407 kr.

Få din bedste nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Den blå farve og madrassens komfort vil give dig drømmeland hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883217 Kategori:

Den blå vidaXL kontinentalseng med madras på 140×190 cm er ikke bare en seng – den er et kunstværk af komfort og stil, der transformerer dit soveværelse til et oase af ro og afslapning. Denne seng er designet med fokus på detaljerne og kvaliteten for at give dig den bedst mulige soveoplevelse.

Det slidstærke stof i en elegant blå farve giver sengen et luksuriøst og moderne udseende, der vil pryde ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og langtidsholdbart, så du kan nyde sengens skønhed i mange år fremover.

Sengegavlen er en praktisk og elegant tilføjelse til designet. Du kan justere højden på sengegavlen for at opnå den optimale støtte, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser fjernsyn. Dette giver dig mulighed for at slappe af i sengen med optimal komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og støttende søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Med denne madras kan du se frem til en nat med uforstyrret søvn og velvære.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Du kan se frem til at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen indeholder også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant forlængelse af din seng. Bænken tilføjer et stilfuldt touch til din indretning og giver dig endnu flere muligheder for at nyde dit soveværelse.

Den blå vidaXL kontinentalseng med madras er det perfekte valg for dig, der ønsker en kombination af komfort, stil og funktionalitet. Skab dit eget personlige luksusoase med denne eksklusive seng, der vil forvandle dit soveværelse til et sted, hvor du kan slappe af og genoplade energien.

Scroll to Top