vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.635 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i elegant sort stof. Oplev ultimativ afslapning hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878958 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne elegante seng er skabt til at give dig en optimal nattesøvn og en følelse af velvære hver eneste nat.

Med sit stilfulde design i sort stof tilføjer denne kontinentalseng ikke kun en touch af elegance til dit soveværelse, men den byder også på en række funktionelle egenskaber, der vil forbedre din søvnkvalitet markant. Den slidstærke stofbeklædning giver sengen et rent og tidløst look, samtidig med at den er åndbar og behagelig mod huden.

En af de unikke features ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, som kan tilpasses i højden alt efter dine behov. Dette giver dig mulighed for at opnå den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for eksempelvis at læse en bog eller se tv.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en yderst behagelig og støttende liggeoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en medium fasthed er madrassen velegnet til dem, der foretrækker en stabil liggeposition uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din søvnoplevelse. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i soveværelset eller som en elegant forlængelse af din seng.

Kort sagt giver denne kontinentalseng fra vidaXL dig en helhedsoplevelse af luksus, komfort og funktionalitet. Sæt kursen mod drømmeland og invester i din fremtidige søvn med denne smukke og indbydende kontinentalseng.

Scroll to Top