vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.956 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant gråbrunt stof. Oplev ultimativ komfort og støtte i en elegant og moderne seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878960 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde. Med en dimension på 200×200 cm og i en smuk gråbrun farve vil denne seng ikke kun være et fremragende tilskud til dit soveværelse, men den vil også sikre dig en behagelig og afslappende nattesøvn.

Sengens stof er ikke kun slidstærkt, men det har også et enkelt og stilfuldt look, der vil passe perfekt til enhver indretningsstil. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din personlige komfort. Uanset om du læser en god bog eller ser tv i sengen, vil sengegavlen give dig den nødvendige rygstøtte.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer optimal holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte vil madrassen give dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort og er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, lavet af hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af dette fantastiske sæt utrolig nemt.

Med en sengeramme, sengegavl, to madrasser, en topmadras og en praktisk bænk inkluderet i pakken, vil denne kontinentalseng fra vidaXL transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng.

Scroll to Top