vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof gråbrun

4.185 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores komfortable kontinentalseng. Luksuriøs stof i trendy gråbrun farve. Afbetal med rentefri kredit.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335878991 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof gråbrun, Pris: 4103.00 kr.

Drømmer du om en god nats søvn? Ønsker du en seng, der ikke kun ser godt ud, men også giver den ultimative komfort? Da er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 80×200 cm i smuk gråbrun stof det perfekte valg for dig.

Denne kontinentalseng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og support, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver dag. Den er lavet af slidstærkt stof, der ikke blot tilfører et enkelt og stilfuldt look til dit soveværelse, men også er åndbart og behageligt at ligge på.

Den medfølgende madras har individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre former sig efter din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan få en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en middel hårdhed, der giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra komfort og beskyttelse til madrassen. Du kan også nyde den multifunktionelle bænk, der følger med, som kan bruges til ekstra siddepladser eller som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Så hvis du ønsker at opgradere din søvnoplevelse og skabe et stilfuldt og komfortabelt sovemiljø, bør du helt sikkert overveje den smukke vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i gråbrunt stof. Bemærk, at alle produkter leveres med brugervenlige instruktioner og kan nemt samles derhjemme. Så tag det første skridt mod en bedre søvn i dag med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top