vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.515 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i elegant stofdesign. Få en god nats søvn hver nat. Oplev forskellen nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879061 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun er den ultimative søvnoplevelse du fortjener. Med sit enkle og stilrene design vil denne kontinentalseng tilføje elegance til ethvert soveværelse, mens den samtidig tilbyder maksimal komfort og afslapning. Den slidstærke stofbeklædning i en smuk gråbrun farve giver sengen et luksuriøst look, der vil passe perfekt ind i enhver indretning.

Sengens praktiske sengegavl er justerbar i højden og giver fremragende rygstøtte, hvilket gør den ideel til at slappe af i sengen med en god bog eller til at se dine yndlingsserier. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på høj kvalitet, holdbarhed og optimal tilpasning til din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver en uforstyrret nattesøvn.

Madrasen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og bidrager til en ekstra lag af komfort. Den multifunktionelle bænk, der følger med, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant tilføjelse til fodenden af sengen.

Du vil elske den beroligende gråbrune farve, det luksuriøse stof og den overlegne komfort, som denne kontinentalseng tilbyder. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. En brugervenlig manual medfølger for nem montering. Giv dig selv den optimale søvnoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng – dit bidrag til bedre søvn og velvære hver nat.

Scroll to Top