vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof gråbrun

4.054 kr.

Få en god nats søvn på denne stilfulde kontinentalseng med en luksuriøs madras og elegant gråbrun stof. Eksklusiv komfort til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879092 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof gråbrun, Pris: 3999.00

Drømmer du om en god nats søvn fyldt med luksus og komfort? Så er denne smukke kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning.

Denne kontinentalseng er designet med dit velbefindende i tankerne og tilbyder den ultimative støtte og komfort. Den slidstærke stofbetræk i gråbrun farve giver sengen et tidløst og sofistikeret udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning.

En af sengens mest imponerende funktioner er dens justerbare sengegavl, der giver mulighed for individuel tilpasning og optimal rygstøtte. Du kan nemt finde den perfekte position til at slappe af og nyde en god bog eller din yndlingsserie.

Med en madras fyldt med pocketfjedre kan du være sikker på, at du får en behagelig og støttende søvnoplevelse hver eneste nat. Pocketfjedrene tilpasser sig perfekt til din krops konturer og absorberer støj og bevægelse, så du ikke forstyrres af din partners bevægelser.

Den mellemhårde madras er ideel til dem, der foretrækker en fastere overflade, men stadig ønsker at have en behagelig og afslappende nattesøvn. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras, så du kan nyde en ren og hygiejnisk soveoplevelse.

Udover sengen får du også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden. Denne bænk tilføjer både stil og funktionalitet til dit soveværelse.

Så forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og tag din søvnoplevelse til nye højder. Bestil den i dag og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet i dit soveværelse. Slap af, drøm sødt og vågn frisk og veludhvilet op hver morgen med denne fantastiske seng.

Scroll to Top