vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

4.885 kr.

Få en god nats søvn på vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde gråbrune farve og den komfortable madras garanterer dig en fantastisk søvnoplevelse. Besøg os i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335879123 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun, Pris: 4449.00, Drømmer du om en god nattesøvn hver nat? Med vores eksklusive kontinentalseng kan du nu opleve ultimativ komfort og velvære. Denne smukt designede seng er ikke kun et praktisk soveområde, men også et elegant indslag i dit hjem. Med sit slidstærke stof i en elegant gråbrun farve tilføjer den en touch af luksus til ethvert soveværelse. Den justerbare sengegavl giver ikke kun støtte, men tilpasser sig også dine behov, så du kan nyde dine foretrukne aktiviteter i sengen med optimal komfort.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som giver en fantastisk støtte og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i en og samme madras. Du vil glæde dig over den hudvenlige topmadras, der er blød og behagelig og giver dig ekstra lag af komfort.

Den medfølgende multifunktionelle bænk er ikke kun en ekstra siddeplads, men kan også bruges som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Denne kontinentalseng er designet med fokus på detaljer, kvalitet og funktionalitet i hvert eneste element.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den derhjemme. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Oplev den ultimative komfort og stil med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top