vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof gråbrun

5.569 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Sov bedre og vågn op frisk og veludhvilet hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881239 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en dimension på 180×200 cm i en elegant gråbrun farve vil forvandle dit soveværelse til et oase af komfort og stil. Med fokus på både design og funktionalitet er denne seng det ultimative valg for dem, der søger en god nattesøvn og en afslappende atmosfære.

Sengens slidstærke stof i en neutral gråbrun nuance tilføjer et sofistikeret touch til enhver indretning, mens den åndbare tekstur sikrer en behagelig søvnoplevelse. Den ergonomisk designede sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer optimal komfort og støtte hele natten. Den mellemhårde støtte giver en ideel balance mellem fasthed og blødhed, hvilket er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ekstra blød og hudvenlig, hvilket tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Den multifunktionelle bænk, der medfølger, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Med en nem montering og en detaljeret brugermanual inkluderet i pakken, er denne kontinentalseng en investering i din søvnkomfort og velvære.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, med denne stilfulde og komfortable kontinentalseng fra vidaXL. Tag skridtet mod en bedre søvnoplevelse og et smukt soveværelse med dette fantastiske møbel, der vil forvandle din hverdag til ren luksus.

Scroll to Top